OUTPLACEMENT
De mededeling van mijn ontslag kwam op het eerste zicht als een donderslag bij heldere hemel.  Het is een zeker rouwproces en je dient de verschillende fasen hiervan te doorlopen of je nu wilt of niet…Auxilios heeft mij enkele handvaten aangereikt en mij verder op weg geholpen op zoek naar passend werk : het opfrissen van mijn cv en het mailen van een optimale sollicitatiebrief blijven mij hier vooral bij.Ik ben werkloos geworden na 15 jaar dienst in een houtverwerkend bedrijf. Mijn ontslag kwam er door economische werkloosheid en een lange tijd ziekteverlof. Ik had een zware periode achter de rug.
Doordat ik 49 jaar ben, kreeg ik van de werkgever de kans om via outplacement het solliciteren makkelijker te maken (het is verplicht want anders verlies je je werkloosheidsvergoeding).

Wel dat outplacement, ik stond daar wat onzeker en weigerachtig tegenover. Het was een stap in het onbekende. De werkelijkheid is heel anders, je krijgt er veel tips om een nieuwe job te vinden. Ik word er zeer goed en individueel begeleid door mijn consultant en voel me er ook op mijn gemak. Zij is ook een luisterend oor voor de problemen die ik meemaakte op mijn werk. Via deze weg wil ik de mensen aanmoedigen er niet tegenop te zien, want het is zeer leerrijk.
Marian
46 jaar
Peter
49 jaar
Getuigenissen
Wat?


Voor wie?


Programma


Voordelen


Getuigenissen


Contact> Vrijwillige outplacement

OUTPLACEMENT
"Sinds enkele jaren is Auxilios onze partner voor outplacementbegeleiding. In begin
vreesden we dat Auxilios, als kleinere speler op de markt van outplacement, de
aanvragen misschien niet zouden kunnen bolwerken. Al snel bleek dat de grootte van
Auxilios juist hun sterkte is. De mensen van Auxilios spelen snel en flexibel in op de
behoeften van de outplacementdeelnemers. Ze behalen dan ook goeie uitstroomcijfers."

© 2016 Auxilios bvba - Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1 - 8800 Roeselare - info@herstart.be - T 051 22 06 58   

Jacob van Arteveldestraat 3 bus 1.1
8800 Roeselare
051 22 06 58
info@herstart.be
>> Home